ПРОФИЛ
"Магнаура" е школа за езиково и компютърно обучение, създадена през 1999 г. в град Велико Търново. В продължение на години нейният екип е натрупал богат опит и традиции в областта на методиката на преподаване и успешното съчетаване на традиционните и иновативни подходи в обучението. Към дейностите на школата се включват и лицензирани преводи и легализация на документи. Учебните програми на "Магнаура" са защитени в Тракийски университет - ДИПКУ гр. Стара Загора, което дава възможност на успешно завършилите курсисти да получат държавен документ - Удостоверение за професионална квалификация.

Какво предлагаме:
„Магнаура” предлага на клиентите си максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение. В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания, Германия, Италия, Франция и Испания. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: четене, слушане, писане и говорене, съобразно Европейската езикова рамка.
Благодарение на разработената в школа „Магнаура” методика курсистите се научават да общуват свободно и с лекота на новия език.

 

Цели:
Всички наши преподаватели са филолози с необходимата квалификация, преподавателски опит и мотивация. Часовете им са интересни, с използване на множество допълнителни материали и аудио и видео средства. Благодарение на техния ентусиазъм и ефективните системи за езиково обучение се радваме да предложим на клиентите си качествено и бързо постигане на езиковите цели.
Всеки един от курсистите на школа”Магнаура” е специален - с неговите специфични предпочитания и потребности. Затова обучението при нас се провежда в малки групи и преподавателите могат да обърнат необходимото внимание на всеки един от курсистите.Всичко това ще ви донесе удовлетворение от постигнатите резултати. "Магнаура" осигурява:
- висок образователен стандарт;
- обучение със съвременни мултимедийни системи;
- европейско ниво на преподаване;
- отлична учебна база.