ЛЕТНИ ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ ЗА 5-7 КЛАС

Летните курсове по чужд език са предназначени за ученици 5-7 клас. В продължение на 1 месец, заедно с нашите преподаватели те затвърждават учебния материал и  развиват уменията си за комуникация. Програмата е съобразена с техните потребности и интереси и ги стимулира да прекарат своята ваканция по възможно най-ползотворния и приятен начин. Обучението се предлага в 2 нива.

1. Начинаещи:
Курсът е подходящ за ученици, които не са изучавали допълнително езика в школа Магнаура. Програмата предвижда покриване на езиково ниво за съответната възраст. Използването на иновативната интерактивна бяла дъска създава допълнителна мотивация за изучаване на чужд език, която е  изключително важна за тази възраст.
Целта на курса е учениците да достигнат нивото на своите връстници от школа Магнаура.
Учебни материали необходими за обучението - електронен учебник и учебна тетрадка.
Продължителност - един месец (3 х 4 уч.часа седмично)
 teen_400_02
2. Напреднали:
Учебната програма дава възможност на учениците да преговорят и затвърдят наученото през годината. Насочена е към развиване на умения за четене, слушане, писане и говорене. Ученици обогатяват речниковия си запас, упражняват граматически конструкции и се запознават със стратегии необходими за писане на есе.
Целта на обучението е да се помогне на учениците да достигнат международни стандарти на владеене на английски език и да ги подготви за важни изпити по езика в бъдеще. Подготовката се извършва по формата на съответния сертификат спрямо критериите на университета Cambridge.  Всяко отделно езиково ниво в тази възраст кореспондира с международния сертификат KET или PET, който учениците имат възможност да получат след своето обучение.
Продължителност - един месец (3 х 4 уч.часа седмично)
СЛЕДВАЩ ЕТАП НА ОБУЧЕНИЕ:

Учениците продължават обучението си в следващо ниво на целогодишните курсове на школа Магнаура.
tineidjuri-2012