Курсове за възрастни

* Организационна среща: 21.11.22г. /понеделник/ от 18:30ч. В курса за начинаещи ще се запознаете подробно с основите на испанския език. Изучавайки думи и изрази, които се използват най-често, ще обогатите Вашия речник и с лекота ще усъвършенствате граматиката чрез тематически направени уроци. Очакваме Ви!

Езикови курсове

Групови и индивидуални форми на обучение Курсовете по чужд език в МАГНАУРA са разработени специално за нуждите на работещите хора и студентите. Основната цел в тези курсове е да помогнем на курсистите да подобрят своите комуникативни способности и да могат да изполват езика свободно в своето ежедневие.

Компютърно обучение

Школа Магнаура предлага компютърно обучение в следните направления:
- Курсове за начинаещи
- Модулни курсове за напреднали
- Курсове за дизайнери

Фирмено обучение

Школа "Магнаура" предлага фирмено обучение по всички езици, което се провежда в наши зали или по месторабота, в удобно за клиентите време. Системата за работа се избира в съответствие с бранша, в който развива дейност ф...

Оперативни програми

Школа МАГНАУРА е лицензиран доставчик на обучение по ОП "Развитие на човешките ресурси" и предлага обучение с ваучери за заети лица. Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" поема 85% от цената на обучението.

Индивидуално обучение

Индивидуалното обучение е удобен и максимално ефективен вариант, съобразен с вашето свободно време, нивото и индивидуалното ви темпо на учене. В зависимост от конкретните ви нужди и целите, които си поставяте, преподава...