ИЗПИТИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА - YLE

  Изпитите Young Learners на University of Cambridge са разработени специално за деца на възраст между 8 и 12 години. Предлагат се на три нива – Starters, Movers, Flyers. Те дават първата положителна представа за  международни изпити. Изучаването на английски език трябва да бъде забавно и интересно за децата. Стимулирани по този начин те стават самостоятелни и все  по-уверени, докато учат езика. Изпитът е съставен от три секции:
- слушане

- четене и писане
- говорене (с представител на University of Kambridge)

Програми Cambridge Young Learners:
Предлагат се в 3 нива спрямо знанията и възрастта:  Starters , Movers,  Flyers Децата упражняват граматика и лексика чрез игри и състезания, обогатяват езиковата си култура, развиват логическо мислене и придобиват умения сами да разбират и следват инструкции. В края на всеки един от тези курсове детето има възможност да се яви на изпит за международен сертификат от University of Cambridge. Явяването на на такъв изпит е една чудесна възможност за мотивиране на децата да учат английски и да показват колко много са научили.

stulbichka-s-maimunka_640
Защо е полезно моето дете да се яви на Cambridge YL Certificates?
Опитът от явяването на международен изпит помага на децата да се справят по-лесно в изпитни ситуации и ги прави по-уверени в техните знания и възможности. Целта на детските сертификати на University of Cambridge е да мотивират учениците в изучаването на езика. Учениците се оценяват от University of Cambridge, Великобритания.
 cert_yle1337
Какво е необходимо за успешно представяне на Young Learners?
За успешното представяне на международен изпит има няколко условия:
- Всяко дете трябва да има необходимите знания и умения съответстващи на нивото на сертификата, за който се явява.
- Детето трябва да познава в детайли формата на изпита и критериите на изпитващите.
- За да се справи успешно на изпита, детето трябва да бъде обучено в успешни изпитни стратегии.
По време на програма Young Learners, учениците се подготвят за съответният сертификат по критериите на Университета Кеймбридж, тренират и развиват логическото си мислене и обогатяват езиковата си култура.
Какъв е резултатът от изпита?
Максималната оценка, която може да бъде получена на всяка изпитна секция е 5. Учениците показват високи резултати.
 malkite_new_640_01